[email protected]    +383 49 113 095

Sherif Electronics

Që nga themelimi në vitin 1992 ofron produkte me kualitet të larë me cilësi Europiane. Fokusohet në misionin për kënaqësinë dhe krijimin e vlerës tek konsumatorët dhe bashkëpunëtorët, me ofrimin e çmimeve më të mira në treg dhe mbështetje financiare.

Çfarë ofrojmë?

Mbështetje 24/7

Kur keni nevojë për ndihmë, ekipi ynë është i gatshëm 24/7 për të t'ju gjetur një zgjidhje të shpejtë dhe efikase në kërkesat tuaja.

One - Stop - Shop

Ofrojmë produkte të shumëfishta. Ku klientët tanë mund të gjejnë produktet e nevojitura vetëm në "një ndalesë" pa humbur kohë.

Platformë B2B

Mundësi për blerje, informim rreth produkteve dhe porosive direkte nëpërmjet internetit nga ana e bizneseve afariste.

Trajnime

Organizojmë aktivitete të ndryshme në mënyrë që bashkëpunëtorët tanë ti avancojnë njohuritë e tyre rreth produkteve tona.

Transporti

Posedojmë logjistikë me kapacitet për tërë shtetin e Kosovës. Duke ju siguruar transportimin e produkteve në mënyre të shpejtë dhe të sigurtë.

Mundësi kthimi

Tek ne blerja e produktit është e rehatshme sepse ju japim mundësinë e kthimit në rastet e veçanta dhe të nevojshme.

Partnerët tanë

Keni pyetje?

Jemi këtu për t'ju ndihmur dhe për t'ju përgjigur pyetjve tuaja rreth produkteve tona, çmimeve ose çfarëdo tjetër që ju nevojitet.

Close Menu