[email protected]    +383 49 113 095

RRETH NESH

Sherif Electronics është kompani e cila vepron mbi fushën e teknologjisë, sistemeve elektronike të sigurisë dhe elektronikës të konsumimit, po ashtu me shpërndarjen e produkteve të lartëpërmendura. Furnizon tregun e Kosovës dhe Shqipërisë me produkte të shumta, ato të sistemit të sigurisë, mjete profesionale, pjesë të ndryshme të riparimeve për eletronikë, kablla koaksial / UTP, aksesorë për telefona e kështu me rradhë.

Nga sektoret e cekura, Sherif Electronics për secilin nga to posedon autorizime zyrtare nga markat e mirënjohura internacionale në fushat të cilat ato veprojnë. Partnerët kryesorë të Sherif Electronics janë: TVT Digital, Pro’s Kit, MATE, LDNIO.

Që nga themelimi në vitin 1992 ofron produkte me kualitet të lartë me cilësi Europiane. Fokusohet në misionin për kënaqësinë dhe krijimin e vlerës tek konsumatorët dhe bashkëpunëtorët, me ofrimin e çmimeve më të mira në treg.

Misioni

Misioni ynë është ofrimi i produkteve me cilësi dhe trende globale. Të fokusuar në kualitet, çmime të volitshme dhe mbështetje financiare tek bashkëpunëtorët tanë.

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi kompani lidere në fushat tona të aktiviteteve dhe të kemi bashkëpunime afatgjate duke krijuar raporte të ngushta me klientët tanë!

Keni pyetje?

Jemi këtu për t'ju ndihmur dhe për t'ju përgjigur pyetjve tuaja rreth produkteve tona, çmimeve ose çfarëdo tjetër që ju nevojitet.

Close Menu